Protestantse Gemeente Warffum-Breede-Usquert

Wie zijn wij? Wie zijn wij?
De Protestantse Gemeente Warffum-Breede-Usquert is ontstaan uit de drie in de naam genoemde Hervormde gemeenten en is in 2016 gefuseerd met de Gereformeerde Kerk te Warffum-Usquert.

Ons kerkgebouw de "Sebastiaankerk" staat aan de Torenweg 16 in Warffum, het kerkgebouw van de voormalige Gereformeerde Kerk aan de Hoofdstraat 27 te Warffum is eind 2019 afgestoten.

Aanvang dienst             09:30

NB. Voor het kunnen lezen van onze privacyverklaring dient u in zoekveld rechts het woord privacy te typen en dit met de ENTER toets te bevestigen. klik met de muis in het venster UW ZOEKRESULTATEN - PRIVACYVERKLARING aan.